10a Fira de les DO de Reus & 1a Mostra del Vermut de Reus

10a Fira de les DO de Reus & 1a Mostra del Vermut de Reus

Reus Viu el Vi 1, 2 i 3 de juny de 2018. Hi participaran 30 cellers que treballen sota el paraigua de la DO Catalunya, DO Conca de Barberà, DO Montsant, DOQ Priorat, DO Tarragona, DO Terra Alta, DO Cava i Vermut de Reus. I una nova oferta complementària, la Mostra del Vermut de Reus on hi seran representades les vuit marques locals (Cori, Miró, Yzaguirre, Rofes, Or del Camp, Olave, Fot-li i Iris-De Muller) i dues marques més convidades ( Lacuesta de la Rioja i Cap de Ruc del Montsant ).

PACK REUS VIU EL VI : Copa+ Catàleg + Portacopa + 5 tastos + el barret de la fira 13 €

PACK VERMUT : Got de vidre + dos tastos de vermut + catàleg + patates Piqué + olives La Masrojana + el barret de la mostra 6 €

Informació

La Reus Viu el Vi és un gran acte de ciutat. La capital del Baix Camp li deu molt a aquest sector que, amb la seva activitat arreu del territori, ha definit en bona part l’essència comercial de la capital del Baix Camp. D’aquí, doncs, arrenca l’interès de la Cambra per aconseguir que el certamen es pugui convertir en una gran trobada amb un eix central com el que constitueix pròpiament la fira a la plaça de la Llibertat.

Del divendres 1 al diumenge 3 de juny es celebrarà, al recinte de la Plaça de la Llibertat, la Reus Viu el Vi 2018.

Per la tarda la fira obrirà en la seva totalitat i amb la mecànica habitual en l’horari de 17.30 a 23.30h el divendres i dissabte i de 17.30 a 22.00h el diumenge. Els assistents podran comprar el lot de tast per un preu de 13 euros que inclou: copa oficial, 5 tastos, el portacopes, el catàleg de la fira i la possibilitat de guanyar el barret oficial de la fira.

Tot això per poder tastar les més de 100 referències que oferiran els cellers representats. En total hi haurà més d’una cinquantena d’estands oberts al públic.

Com és habitual en aquesta edició també s’ha convidat un consell regulador forà. Es tracta d’una de les denominacions d’origen de referència al país, concretament la DO PENEDÈS.

El certamen també disposarà, a la coca central de la plaça, de l’àrea gastronòmica on es podran triar diverses especialitats al preu de dos euros i mig. És el cas de la tapa que elabora el cuiner Gerson Ribal per la DOP Siurana i que enguany es servirà únicament divendres. A més a més hi haurà nou proveïdors diferents que presentaran les seves creacions molt vinculades al territori.

La fira s’inaugurarà oficialment el divendres 1 de juny a les set de la tarda. I l’acte comptarà amb la presència del President de l’Autoritat Portuària de Tarragona, Josep Andreu. D’aquesta manera es vol posar en valor la sensibilitat que el port ha demostrat històricament amb el sector vinícola a l’hora de contribuir, logísticament, en l’exportació dels vins del territori.

Com és habitual l’acte inaugural comptarà amb la participació d’un element festiu amb voluntat de refermar aquesta vocació ciutadana de la REUS VIU EL VI de sumar-se a les coses de ciutat en una època tan sensible com la festa major. En aquesta ocasió el convidat serà EL LLEÓ DE REUS amb l’objectiu d’ajudar a la campanya que els seus impulsors han engegat per construir el lleó petit que s’incorporarà al seguici petit de la ciutat.

 

Información adicional

  • Fecha: 1, 2 i 3 de juny de 2018.
  • Lugar: Reus

Reservas y contacto

Tel: +34 669 17 60 08

Email: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Generated with MOOJ Proforms Version 1.5
*Información requerida

De conformidad con normativa vigente en Protección de datos, en concreto, del Reglamento (UE) 2016/679 relativo a los datos de carácter personal puede leer en el siguiente link el tratamiento de sus datos personales en nuestra web. POLITICA DE PRIVACIDAD

Proforms
Reload